Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de dansa La Taimada presenta el seu espectacle “La Mort” al parc de l’1 d’octubre

El parc de l’1 d’octubre de Vilafranca va ser l’escenari triat per a presentar l’espectacle de dansa contemporània «La Mort» del grup La Taimada

L’espectacle formava part del programa del festival En Veu Alta d’aquest any que s’ha pogut tirar endavant malgrat les dificultats generades per la crisi sanitària de la Covid-19. Amb les pertinents mesures de seguretat, l’espectacle «La Mort» va aplegar desenes d’espectadors al parc vilafranquí. El treball del grup La Taimada vol reflectir la fragilitat i la violència de la naturalesa humana.

Les dificultats generades per la crisi sanitària que s’està vivint no van poder obviar-se en la prèvia de la representació. Jorci Cabestany, un altre dels creadors, remarcava la diferenciació que s’ha de fer entre els espectacles culturals i l’oci

El festival En Veu Alta és una de les propostes que, finalment, s’ha pogut tirar endavant en aquest atípic estiu d’activitats culturals. Es tracta d’un clàssic del panorama penedesenc que ha hagut d’adaptar-se a les noves condicions de seguretat establertes, però que ha s’ha acabat convertint en una proposta activa per tots els penedesencs i penedesenques cercant i trobant escenaris alternatius. Malgrat els entrebancs, el festival ha acabat sent un èxit de públic en totes les seves representacions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: