Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Hurtado ‘Canano’ presenta l’estampa de Sant Fèlix ressaltant el seu costat més místic

Els administradors i administradores de la FM han confirmat que Joan Hurtado Canano serà l’estamper l’any vinent però tindrem una estampa ben diferent a la del 2020.

Aquest dimarts a la tarda, els cinc administradors i administradores de la Festa Major 2020 acompanyats de l’estamper Joan Hurtado ‘Canano’ han destapat l’estampa de Sant Fèlix. L’obra de Canano és fidel al seu estil i tal i com explica el mateix artista, ha volgut fugir de la part més festiva per a centrar-se en el vessant més místic del sant.
Canano ha viscut amb molta il·lusió el moment de presentar l’estampa però alhora amb un toc agredolç per no poder omplir la Basílica de Santa Maria tal i com s’havia imaginat quan li van proposar aquesta tasca.
El quintet administrador va veure per primer cop l’estampa acabada el passat diumenge i a tots cinc els hi va encantar. Ho comentava Núria Rovira després de la presentació.
L’estampa es posarà a la venda a partir del proper 18 d’agost cada tarda al local de la Festa Major. I els dies que hauria de ser la capta, que enguany no es farà, 19 i 20 d’agost també es vendrà durant els matins. El preu és de 5 euros per a que sigui assequible per a tothom i s’han fet uns 1600 exemplars.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: