Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds demanen a tots els seus castellers que no participin en actes fora del protocol

Des de Castellers de Vilafranca han emès un comunicat en el qual «lamenten els fets ocorreguts a Vilafranca» després de la tronada simbòlica.

Des de Castellers de Vilafranca han emès un comunicat en el qual «lamenten els fets ocorreguts a Vilafranca» després de la tronada simbòlica. Creuen que «la irresponsabilitat d’alguns danya la imatge de la Festa Major, on la majoria de vilafranquins i vilafranquines compleixen les mesures recomanades per l’administració per fer front a la Covid-19».

També afirmen que en tots els actes simbòlics en què hi participen, els Castellers de Vilafranca compleixen amb els protocols establerts pel PROCICAT.

Els Verds demanen a tots els seus castellers i castelleres i aficionats i aficionades «que s’abstinguin de participar en actes fora del protocol establert i que posin en perill tant la imatge de la Vilafranca com de la Festa Major i, sobretot, la seguretat i salut dels nostres familiars i veïns i veïnes». Finalment conclouen el comunicat amb la frase «Que una imatge o un fet puntual no desvirtuïn La Més Típica».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: