Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El c/ Noi Moliner passarà a ser de doble sentit

A partir d’aquest dijous, 20 d’agost, el c/ Noi Moliner, que connecta l’avinguda de Tarragona amb el c/ Pere el Gran, passarà a ser de doble sentit de circulació.

La construcció d’un edifici d’habitatges en aquest carrer ha permès l’ampliació de la secció d’aquest carrer guanyant espai per a un nou carril de circulació de vehicles i per a la vorera d’un costat del carrer. Aquesta ampliació permet que el c/ Noi Moliner passi a ser de doble sentit de circulació, amb la qual cosa els vehicles provinents del centre de la Vila que circulin en direcció Tarragona i vulguin girar cap al c/ Pere el Gran, ho podran fer directament, sense necessitat de fer el tomb que s’havia de fer actualment pels c/ Verdaguer i Sant Pere.
No estarà permès que els vehicles que entrin a Vilafranca per l’avinguda de Tarragona efectuïn el gir a l’esquerra per entrar al c/ Noi Moliner.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: