Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Agricultura convoca 1,5 M€ en ajuts per liquiditat d’explotacions afectades per la COVID19

Agricultura convoca 1,5 M€ en ajuts per liquiditat d’explotacions afectades per la COVID19

Aquests ajuts consisteixen en la compensació de càrregues financeres per operacions de finançament.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat ha convocat els ajuts destinats a cobrir les necessitats de liquiditat de les explotacions agràries del sector de la flor i la planta ornamental, el sector cunícola i de l’avicultura de producció de carn, les empreses integradores d’explotacions d’avicultura de carn i les explotacions del sector equí classificades com a explotacions especials per a l’ensinistrament i pràctica eqüestres afectades per la crisi sanitària de la COVID19.
Aquests ajuts consisteixen en la compensació de càrregues financeres per operacions de finançament, únicament per a actuacions de circulant, amb l’Institut Català de Finances, són a càrrec dels pressupostos del Departament per a l’any 2020, amb un import total d’1.522.500 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: