Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Se suspèn la Festa Major de Sant Martí Sarroca

Se suspèn la Festa Major de Sant Martí Sarroca

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha emès un comunicat en el qual explica que, finalment, se suspèn la festa major del poble.

La crisi sanitària causada per la Covid-19 va fer que, inicialment, la Comissió de Festes i l’Ajuntament optessin per adaptar la programació, reduint-la i alhora reforçant-la amb mesures de seguretat, centrada només en la gent del poble.

Però el canvi de tendència de la pandèmia en les darreres setmanes, i especialment en els darrers dies, amb la irrupció de nous brots a diferents punts de Catalunya, ha provocat que es replantegés aquesta decisió. Després de comunicar-ho a les diferents entitats i associacions implicades, la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca han decidit de forma conjunta suspendre la Festa Major d’enguany, prevista per aquest cap de setmana.

Al comunicat, l’Ajuntament destaca que «les festes són un vincle necessari com a moviment social i com a senyal d’identitat» i es compromet a «seguir apostant per elles de cara a un futur, quan la situació pandèmica estigui controlada».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: