Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Olèrdola convoca un projecte de Foment de l’ocupació per a contractar a 2 persones en atur

Olèrdola convoca un projecte de Foment de l’ocupació per a contractar a 2 persones en atur

El perfil és de persones per ocupar plaça d’auxiliars administratius, amb un contracte de sis mesos ampliable a un any.

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat les bases reguladores i la convocatòria d’una borsa de treball vinculada al projecte de Foment de l’ocupació local, per a la contractació en règim de personal laboral no permanent de 2 auxiliars administratius. La selecció es farà per concurs de mèrits i un dels requisits per participar en la convocatòria és estar en situació d’atur i figurar inscrit en el Servei Local d’Ocupació de Catalunya.
La durada mínima del contracte es preveu que sigui de 6 mesos, podent-se allargar fins a un any.
El termini per a la presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals, a comptar des del dimarts 14 de juliol, dia següent al de l’aprovació de la resolució. Les instàncies de sol·licituds es poden presentar telemàticament. Per a fer-ho de manera presencial, caldrà demanar cita prèvia trucant a l’Ajuntament d’Olèrdola. L’horari d’atenció al públic de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà és de dilluns a divendres, de 10 del matí a 2 del migdia, amb cita prèvia.
Les bases reguladores i la convocatòria es poden consultar a l’apartat de serveis econòmics, empresa i ocupació de la web de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: