Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament recomana utilitzar els aparcaments perifèrics els dissabtes amb motiu del mercat

Dissabte passat 27 de juny va entrar en vigor la nova mesura de tallar al trànsit de vehicles la rambla de Nostra Senyora per tal que s’hi puguin instal·lar parades del Mercat setmanal del Dissabte.

També així s’espaia la zona comercial del mercat garantint-ne la continuïtat i evitar les aglomeracions de persones com a mesura per evitar el contagi de la COVID-19.
Després de l’experiència satisfactòria de dissabte passat, l’Ajuntament de Vilafranca recomana als conductors de vehicles que acudeixen a Vilafranca arran del mercat que evitin accedir en vehicle al Centre per la rambla de Nostra Senyora i que els estacionin als aparcaments perifèrics situats majoritàriament als accessos a Vilafranca per les diverses carreteres que hi conflueixen o a l’aparcament de Cal Rondina.
Així mateix a partir d’aquest dissabte també se senyalitzarà un desviament per als vehicles que vulguin accedir a l’aparcament de la rambla de Sant Francesc/plaça del Penedès, que hauran de fer-ho a través dels carrers Santa Digna, Amàlia Soler, Germanor i av. Tarragona.
Finalment, el tall de trànsit els dissabtes a la rambla de Nostra Senyora també comporta afectacions al bus urbà. Així en horari de mercat queden inutilitzades les parades de Cal Bolet/Migdia i d’av. Tarragona/Vidal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: