Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local intensificarà el control sobre les botellades a partir d’aquest cap de setmana

En aquestes darreres setmanes, la Policia Local ha imposat 100 denúncies per no portar mascareta i 12 per consum d’alcohol a la via pública alterant l’ordre.

La Policia Local de Vilafranca ha imposat un total de 100 denúncies a ciutadans des que es va anunciar l’obligatorietat de portar mascareta en els espais públics. D’altra banda, també ha imposat un total de 12 denúncies pel consum de begudes alcohòliques a la via pública alterant l’ordre.

L’inspector en cap de la Policia Local Albert Romero explica que els controls en aquest sentit s’intensificaran.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, avisa que, amb la prohibició del consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública per a la contenció de la Covid-19, decretada aquesta setmana per la Generalitat i que està en vigor des d’aquest dimecres, la Policia Local estarà «especialment amatent». El regidor afegeix que es controlaran els punts on han estat detectades botellades darrerament, com alguns aparcaments i parcs.

El regidor alerta que, en aquests moment, les botellades són un dels comportaments de risc més perillosos per a possibles rebrots del coronavirus. Montfort recorda que la Policia Local ja porta més de 250 denúncies per actes incívics a la via pública durant el que portem d’any.

La Policia Local de Vilafranca ha dut a terme des de la declaració de l’estat d’alarma un total de 1.800 intervencions que hi estan relacionades, entre aquestes 170 serveis realitzats per col·laborar amb altres departaments de l’Ajuntament com el repartiment mascaretes, de targetes menjador, d’autoritzacions per al Rebost Solidari, la recollida i distribució de bates, viseres i EPI’s a les residències, hospitals, etc. També s’han imposat en aquest període un total de 1.563 denúncies per desobediència lleu de les normes de l’estat d’alarma, principalment per circulacions indegudes per la via pública. La Policia Local de Vilafranca també ha liderat i coordinat un total de 10 actes de reconeixement al personal sanitari de l’hospital i residències de Vilafranca i comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: