Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació lliura a l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona el cens d’activitats del municipi

El cens d’activitats de Sant Quintí de Mediona es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació de Barcelona.

El treball té com a finalitat millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades de manera que puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

Els cens, realitzat per la Gerència de Serveis d’Habitatge, Urbanisme i Activitats, s’ha elaborat amb la base de dades de l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats i inclou 122 activitats que corresponen als establiments, tant públics com privats, que hi ha al municipi.

El cens d’activitats de Sant Quintí de Mediona es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació. A més de millorar la gestió administrativa de les activitats que es desenvolupen al municipi, aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. El document conté també les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació. A més, darrerament s’ha incorporat un mapa al sistema en el qual s’ubiquen automàticament les activitats un cop s’han introduït les esmentades coordenades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: