Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La campanya ‘Compra amb Vilafrancs, fem comerç de proximitat’ ha engegat aquest dilluns

Des d’aquesta setmana ja es poden adquirir els Vilafrancs a través de la web de l’Ajuntament, i es podran utilitzar fins a mitjans d’octubre en els comerços adherits a la campanya.

Després d’un període en que des de l’Ajuntament s’ha estat fent promoció entre els establiments comercials i petites empreses de la vila per tal que s’apuntessin a participar a la campanya, des d’avui ja els ciutadans ja poden adquirir els Vilafrancs. Aquests xecs de compra, per valor de 20 o 30 euros es poden utilitzar en els establiments que s’han adherit a la campanya. Com explica Rosa Fuentes, de Foto Penedès, els comerciants hi han participat fent aportació d’una part de l’import del xec; i esperen que sigui una eina per poder revitalitzar el comerç de la Vila.
El funcionament és molt senzill, i un cop descarregat el Vilafranc, ja sigui al mòbil o en paper, es poden utilitzar per fer compres superior a 20 o 30 euros en l’establiment escollit.
Les persones majors d’edat empadronades a Vilafranca es poden descarregar fins a 50€ en Vilafrancs des de la web del mateix ajuntament on hi ha un enllaç per accedir-hi. Cal identificar-se amb el DNI de la persona empadronada i d’aquesta manera poder accedir als Vilafrancs.
La campanya estarà en vigor fins que s’hagin esgotat els Vilafrancs i es poden utilitzar fins a mitjans d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: