Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC i CUP consideren encertada la decisió d’anul·lar el Vijazz i la Festa Major

Els dos grups municipals han enviat comunicats per expressar la seva posició davant l’anul·lació del Vijazz i la Festa Major de Vilafranca.

Des d’ERC Vilafranca han volgut mostrar l’agraïment per la feina feta fins ara pels Tastavins, en relació al Vijazz, i pels administradors i administradores, en relació a la Festa Major de Vilafranca 2020, tot remarcant que «l’organització d’aquests dos esdeveniments no és fàcil» i que, durant mesos, «s’ha fet una feina ingent».

Els republicans consideren «encertada» l’anul·lació dels dos esdeveniments, «encara que provoqui tristesa».
D’altra banda, des d’ERC demanen «autocrítica» a l’equip de govern, principalment a l’alcalde. El grup municipal no troba encertat «frivolitzar i donar per fet que el Vijazz i la Festa Major se celebrarien malgrat el coronavirus».

Per la seva banda, la CUP considera que «hagués estat una greu irresponsabilitat seguir amb la celebració d’aquests dos esdeveniments, ja que les darreres dades sanitàries indiquen que la pandèmia no està ni molt menys eradicada».

Pel que fa a la suspensió del Vijazz, demanen al govern que «recuperi, el més aviat possible, els 55.000 euros públics que inicialment va aportar a aquest acte privat i els destini al Pla de Xoc social i econòmic».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: