Diumenge, 28 de Febrer de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els mags Aizpi i Pau a les Escenes Fresques de dimecres a la tarda a La Nau

El mag Aizpi i el mag Pau Segalés van ser els encarregats d’omplir de màgia el pati de La Nau amb els seus respectius espectacles.

Dins de la programació que La Nau ha engegat aquests mesos d’estiu sota el nom d’Escenes Fresques amb la voluntat de reprendre en la mesura del possible l’activitat, dimecres a la tarda hi havia una doble proposta de màgia. El mag Aizpi i el mag Pau Segalés van ser els encarregats d’omplir de màgia el pati de La Nau amb els seus respectius espectacles. Era el primer cop que compartien cartell, i per els dos era també una bona manera d’anar recuperant l’activitat després de les suspensions de tota l’activitat cultural durant els mesos de març a juny.

El Mag Aizpi explicava que tenia la intenció de fer un espectacle per a tots els públics.

De la seva banda, Pau Segalés comentava que la seva intenció era oferir un repàs d’alguns dels seus millors números.

Ambdós expliquen que han patit força aquests mesos de suspensió de’actuacions a causa del coronavirus, i volien reprendre el contacte amb el públic, tot i les distàncies, i tornar a gaudir i fer gaudir de la màgia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: