Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC presenta un manifest per a defensar una sanitat pública en la que no hi hagi retallades

En el manifest també exigeixen que s’acabi amb la precarietat laboral i estructural del sector sanitari.

Aquest dilluns a la tarda, membres de la Comissió Executiva Local del PSC i del grup municipal de Vilafranca van presentar en roda de premsa la proposta de manifest per una sanitat 100% pública, universal i de qualitat. Francisco Romero explicava que es tracta d’un manifest que s’ha preparat durant els mesos de confinament i per a la seva elaboració s’ha parlat amb diferents actors del sector sanitari. El principal objectiu és reivindicar una sanitat pública de qualitat i assegurar que, governi qui governi, no hi haurà més retallades.
En el manifest també exigeixen que s’acabi amb la precarietat laboral i estructural del sector sanitari. Demanen també una Atenció Primària amb més recursos, que permeti als professionals sanitaris treballar amb dignitat. També fan referència a les residències per a gent gran que han de ser espais amb tots els recursos i els serveis sanitaris. Romero va parlar també de la necessitat de revertir la situació de l’Alt Penedès.
Ara durant 2 mesos aniran recollint propostes i parlant amb més persones col·lectius i entitats i a finals de setembre es presentarà el manifest definitiu. Després ho faran arribar a tots els grups parlamentaris i del Congrés.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: