Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El CCAP rep el primer premi com a administració oberta capdavantera

El CCAP rep el primer premi com a administració oberta capdavantera

Aquest reconeixement posa en valor la feina de les administracions locals que lideren la transformació digital a Catalunya.

El Consorci Administració Oberta de Catalunya ha lliurat al Consell Comarcal de l’Alt Penedès el Reconeixement d’Administració Oberta 2019, en la categoria de consells comarcals de més de 50.000 habitants, per la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i de la gestió interna.

Durant l’any 2019, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès va fer 4.480 consultes de dades i documents d’altres administracions a través del servei Via Oberta; això vol dir que cada ciutadà de la comarca es va estalviar presentar 24 documents de mitjana en els seus tràmits i gestions amb aquesta administració local.

L’any passat, el Consell Comarcal va rebre també 10.059 tràmits electrònics de ciutadans, entitats, empreses i centres educatius, va recepcionar 1.416 factures electròniques, va fer 3.483 tràmits electrònics amb altres administracions i va enviar 2.788 notificacions electròniques. Segons dades del Consorci, aquests serveis han comportat un estalvi per al Consell Comarcal de més de 120.000€.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: