Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrena ‘Estiu al Claustre’, el nou magazín per les tardes d’estiu a Penedès TV

El nou magazín diari d’actualitat de Penedès TV s’emetrà cada tarda de dilluns a divendres, a les 15:30, i en repetició a 20:30 i a les 23:30.

En els darrers dies han començat les gravacions del programa ‘Estiu al Claustre’, un nou magazín diari d’actualitat per les tardes de Penedès TV, i que veurà la llum aquest proper dilluns.

Aquest nou programa comptarà a diari amb tot tipus de continguts d’entreteniment que ajudaran fer més planers els mesos de calor. ‘Estiu al Claustre’, presentat per les periodistes Laia Paretas i Caterina Tallón, serà, a la vegada, un exemple d’igualtat, amb dues dones al capdavant del format.

Els joves i els protagonistes a peu de carrer també tindràn molt a dir en un espai amb entrevistes i seccions on es donarà veu a personatges i entitats de la vila. Es tracta d’una aposta innovadora a la graella de Penedès TV, en la línia d’altres espais consolidats com el Vox Populi o el Gamma Extra i Penedès en Xarxa, de Ràdio Vilafranca.

Alhora, el Claustre de Sant Francesc, és un espai patrimonial que reuneix les característiques ideals i es converteix en un plató de luxe, al bell mig de Vilafranca.

Properament, si voleu, us esperem per a passar un ‘Estiu al Claustre’. Cada tarda de dilluns a divendres, a les 15:30, i en repetició a 20:30 i a les 23:30.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: