Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cecília i Mercè González presenten l’exposició ‘Tast Tèxtil’ a la Sala dels Trinitaris

Cecília i Mercè González presenten l’exposició ‘Tast Tèxtil’ a la Sala dels Trinitaris

L’exposició té el teixit com a base de la proposta i es planteja com un pont entre la cuina i l’art tèxtil.

Després d’aquests mesos tancada al públic la sala d’exposicions Sala dels Trinitaris inaugurarà el proper dissabte un projecte expositiu que vol descriure a través del teixit les textures dels aliments, el pessigolleig de les bombolles d’un bon cava o el gust dolç de la ratafia. Es tracta de l’exposició ‘Tast Tèxtil’, de les artistes igualadines Cecília i Mercè González. Totes dues formen el col·lectiu Desedamas.

L’exposició té el teixit com a base de la proposta i es planteja com un pont entre la cuina i l’art tèxtil. Interpretar els plats, transformant quelcom tan efímer com és el menjar, en una obra tèxtil contemporània i bidimensional, amb el color i la textura com a llenguatge.

La inauguració tindrà lloc a les 7 de la tarda de dissabte i l’exposició es podrà visitar fins al diumenge 9 d’agost en l’horari següent: de dimecres a divendres de 17 a 20h, dissabtes de 18 a 20h i diumenge de 12 a 14h.

Per tal de concertar visites guiades a l’exposició caldrà contactar a través del correu electrònic: .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: