Dilluns, 21 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest divendres tast de vins en el marc de l’exposició “Tast Tèxtil” a la Sala dels Trinitaris

Aquest divendres tast de vins en el marc de l’exposició “Tast Tèxtil” a la Sala dels Trinitaris

L’exposició ja es va inaugurar fa uns dies i recull els treballs de Cecília i Mercè González, amb un maridatge molt especial per aquest divendres.

Com a activitat vinculada a l’exposició ‘Tast Tèxtil’ que fins al 9 d’agost es pot visitar a la Sala dels Trinitaris, aquest divendres 24 de juliol a 2/4 de 8 del vespre tindrà lloc un maridatge molt especial on intervenen tots els sentits. Cecília i Mercè González s’inspiren en un menú del restaurant Les Cols d’Olot i les aromes i el gust dels vins i caves de bodegues Sumarroca. Un maridatge també auditiu que s’acompanyarà de la guitarra d’Alejandro Leguizamo i la veu d’Andrea Perrone.
L’aforament es limitarà a 24 persones i el cost de participació és de 10 € a pagar el mateix dia. Per tal de participar en aquest tast, és imprescindible fer la reserva enviant un correu electrònic a l’adreça

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: