Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest any no hi haurà concurs de castells a Tarragona, i s’ha posposat fins el 2022

La intenció és poder fer el 4 d’octubre un programa que es pugui veure per les televisions locals, que ajudi a mantenir l’ambient amb un concurs casteller.

Ahir es va fer una roda de premsa a Tarragona per tal fer fer aquest anunci, que d’alguna manera ja era previsible atès que les colles no han pogut ni tan sols iniciar la temporada. Així doncs, aquest octubre no hi haurà concurs de castells a Tarragona, i tampoc a finals de setembre es l’edició de Torredembarra.
L’alcalde de Tarragona explicaven que la decisió ha estat consensuada amb el món casteller, i que a més s’ha desestimat de celebrar-lo el proper any ja que es considera que serà un any prou complicat per les colles com per afegir la pressió del Concurs. La propera edició serà doncs el 2022, com explicava Pau Ricomà, alcalde de Tarragona.
Tot i que el concurs tal i com el coneixem no podrà ser possible, sí es vol que aquell cap de setmana hi pugui haver activitat castellera que en aquest cas se centraria en fer un programa de televisió que es pugui veure a través de les televisions locals per ajudar a mantenir l’ambient casteller.
Així, per primer cop en els darrers 40 anys no hi haurà concurs de castells a l’antiga plaça de braus de Tarragona aquest octubre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: