Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Un veí de Sant Quintí denuncia més de 18 robatoris en els 30 anys que té la casa

Un veí de Sant Quintí denuncia més de 18 robatoris en els 30 anys que té la casa

Creu que el principal error és que tant l’Ajuntament com els Mossos d’Esquadra no reconeixen que el municipi té un greu problema de seguretat.

El Francesc Colomé viu a Barcelona però, per família, sempre ha tingut relació amb Sant Quintí de Mediona. Fa 30 anys que té una casa on passa les vacances d’estiu, Setmana Santa i Nadals i fa molts anys també que entren a casa seva a robar en les temporades que no hi són. Colomé s’ha posat en contacte amb la redacció de Ràdio Vilafranca per a denunciar, un cop més, el que creu un greu problema del municipi. En els darrers 12 mesos han robat a casa seva 5 vegades i en els 30 anys que fa que té la casa, 18 cops. Amb tot plegat, porta més de 8000 euros destinats a reposicions i reparacions.
Francesc Colomé ha denunciat en nombroses ocasions i té un contacte assidu amb els Mossos d’Esquadra i amb l’Ajuntament. Però cap dels dos ha pogut posar solució al problema que porta anys arrossegant. Segons l’opinió de Colomé, el primer error és no reconèixer que Sant Quintí té un problema de seguretat cada cop més accentuat.
Malgrat sentir a parlar moltíssimes vegades al poble de robatoris que s’han produït a altres cases o locals, els Mossos i l’Ajuntament asseguren que no tenen prou denúncies del veïnat per a considerar aquesta situació un greu problema del municipi. En tot cas, el baix nombre de denúncies assenyala el cas de Colomé com un fet aïllat. Ell, en canvi, només demana que els seus veïns i veïnes també denunciïn per a fer força i poder acabar amb aquesta inseguretat i tornar a la tranquil·litat que sempre havia caracteritzat Sant Quintí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: