Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mossos i Policia Local detenen in fraganti dos homes quan robaven en un pis de Sant Sadurní

Mossos i Policia Local detenen in fraganti dos homes quan robaven en un pis de Sant Sadurní

Gràcies a l’avís de la ciutadania els agents els van localitzar amagats a l’interior del domicili que acabaven de violentar

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès, conjuntament amb la Policia Local de Sant Sadurní d’Anoia, van detenir el 29 de maig dos homes de nacionalitat marroquina, de 23 i 28 anys i veïns de Sant Sadurní d’Anoia, com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un domicili i d’un delicte d’atemptat a agents de l’autoritat.
 Els fets van succeir el mateix dia cap a les 05:00 h de la matinada després que els Mossos rebessin un avís al 112 que alertava que en un domicili de la localitat de Sant Sadurní s’hi estava cometent un robatori. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions policials de Mossos d’Esquadra com de la Policia Local de Sant Sadurní i en arribar es van trobar la porta d’accés a l’interior del domicili forçada. Els agents van accedir al seu interior i hi van localitzar els dos presumptes autors del robatori amagats,  un dels quals estirat al terra al darrere del sofà del menjador i l’altre rere la porta de la cuina. Davant les evidències els agents els van detenir com a presumptes autors d’un robatori en grau de temptativa. Cal destacar que un dels homes es va resistir activament a la detenció, va intentar fugir del domicili i va arribar a empentar violentament els agents. Per aquest motiu també va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat. Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: