Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les botigues de venda de roba comencen una progressiva recuperació de la clientela

Els establiments de venda de roba estan vivint una lenta tornada a la normalitat després de les primeres setmanes de desescalada.

Els nivells de clientela encara estan lluny dels que hi havia abans de l’esclat de la pandèmia, però s’està començant a notar que els clients tenen ganes de recuperar el costum d’anar a la botiga i fer la compra de manera presencial.

Els principals eixos comercials de la vila són els que concentren una major presència d’aquesta mena de botigues i això facilita més moviment de les persones a l’interior dels establiments. Aquesta millora també la noten a la botiga de roba d’home Margalef. 

En el cas del sector textil, la normativa de seguretat és especialment estricta, sobretot amb la roba que el client s’emprova a la botiga i no s‘acaba comprant. Cal, aleshores, posar en marxa un intens procés de desinfecció i d’aïllament de les peces utilitzades abans de tornar-les a posar a la venda. Tot plegat complica la logística dels diferents establiments, però amb el pas de les setmanes la normalitat d’aquestes operacions ja és gairebé total.

Un altre dels fenòmens que estan notant els diferents comerços és el creixent pes de les xarxes socials en el procés de compra-venda. Ja era una constant en els últims anys, però ara s’ha incrementat.

Amb la incertesa que planteja el futur a tots els nivells, les botigues de roba esperen poder sobreviure en els propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: