Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola preveu doblar els recursos dedicats a la neteja viària

L’Ajuntament d’Olèrdola preveu doblar els recursos dedicats a la neteja viària

En la licitació del nou contracte es contemplen millores com l’adquisició de maquinària d’última generació i un sistema extern de control de qualitat.

En sessió celebrada dilluns 1 de juny, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat la licitació del nou contracte del servei de neteja viària. Per volum, àmbit d’actuació i incidència al municipi, és un dels contractes de major envergadura que preveu aprovar en aquest mandat l’Ajuntament d’Olèrdola. Tal i com resumia el regidor de serveis, Juanma Samblás, les bases aprovades per adjudicar el nou contracte inclouen novetats substancials que es traduiran en una millora d’aquest servei essencial. Així, s’opta per licitar en un únic lot, sense diferenciar-los, els serveis de neteja mecànica i els manuals. Una altra novetat que subratlla Samblás és que l’empresa que guanyi el concurs haurà d’adquirir maquinària d’última generació. I un tercer element destacat que s’incorpora per a millorar el servei és la previsió de comptar amb un sistema de control extern de qualitat. La previsió és que el nou contracte s’iniciï el mes d’octubre. El contracte tindrà una durada de 4 anys i el pressupost que s’inclou en la licitació s’aproxima als 291.000 € anuals, per bé que l’adjudicació es podria fer per un import inferior. Samblás posa l’accent en què aquest import suposa gairebé doblar els recursos dedicats per l’Ajuntament a la neteja viària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: