Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La piscina municipal de Santa Margarida i els Monjos encetarà temporada el proper 22 de juny

Obrirà per franges horàries, a partir de les 11 del matí, i caldrà fer reserva prèvia per garantir l’accés que estarà subjecte a l’aforament permès per la legislació.

Aquest any, i donades les mesures de seguretat que cal prendre per evitar la propagació del coronavirus, s’han pres diverses mesures. Així, la piscina oferirà en franges de 3 hores, a les 11 i fins a les 2 menys 10 minuts; a les 2 fins a les 5 menys 10 minuts; i finalment a les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre. Entre franja i franja el recinte de la piscina haurà de quedar totalment buit.
Hi haurà controls d’aforament a l’entrada. Per accedir al recinte caldrà demanar cita prèvia, i en cas de no fer-ho l’entrada estarà subjecte a la disponibilitat de l’aforament. S’establiran mesures obligatòries higièniques a l’entrada.
Pel que fa a l’interior del recinte de la piscina, estarà delimitat per zones, no es podran utilitzar els vestidors i el servei de bar estarà obert amb l’aforament adequat a la fase que correspongui. Finalment s’establirà un circuit d’entrada i sortida.
A més, durant les primeres setmanes d’obertura s’ampliarà el servei de vigilància per garantir el compliment de les mesures de seguretat.
Cal recordar també que els infants fins a 12 anys han d’entrar al recinte acompanyats sempre d’una persona adulta i que enguany no es faran cursets ni s’establiran abonaments.
El preu de l’entrada habitual es reduirà per adaptar-lo a la possibilitat d’ús restringit de la piscina.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: