Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds han reprès el cicle Musical Figarot amb un trio de luxe al pati de Cal Figarot

La sessió del MusiCal Figarot es va fer dissabte al vespre al pati de la seu social dels Verds. Hi van participar Manu Sabaté a la gralla, Joan Solana al teclat i Xavi Carbó al contrabaix.

Aquest dissabte els Castellers de Vilafranca van reprendre les activitats socials de la colla. Ho van fer amb una nova sessió del MusiCal Figarot, les jam session de música tradicional. Es tracta d’una activitat que aquest any la colla ja havia engegat, però que es va haver de suspendre a mitjans de març per la pandèmia del coronavirus i la declaració de l’estat d’alarma.
La sessió del MusiCal Figarot es va fer al vespre al pati de la seu social dels Verds. Hi van participar Manu Sabaté a la gralla, Joan Solana al teclat i Xavi Carbó al contrabaix, que per primer cop tocaven junts, tal com exposava el mateix Manu Sabaté.

L’activitat es va fer amb un compliment estricte de totes les mesures de seguretat. L’aforament era limitat i tots els assistents estaven asseguts a les taules i cadires de la terrassa del restaurant.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: