Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mercat setmanal dels dissabtes a Vilafranca ja compta amb 53 parades

El dissabte, per tal d’evitar aglomeracions i assegurar la distància de seguretat, les parades estaven distribuïdes en diferents espais.

Després de tres setmanes d’haver reiniciat els mercats no sedentaris amb un nombre limitat de parades, aquest dissabte s’ampliava el dels dissabtes amb totes les parades d’alimentació i aquest dimarts s’amplia el de la Pelegrina, amb tots els sectors comercials.
El dissabte, per tal d’evitar aglomeracions i assegurar la distància de seguretat, les parades estaven distribuïdes en diferents espais. Tota la fruita i la verdura estarà ubicada a la rambla Sant Francesc, utilitzant també el lateral del davant de l’escola Sant Josep, que quedava tallat a la circulació i on s’hi ubicaven les parades de fruita i verdura més grans. A la rambla hi continua havent les parades de productors així com de planter.
L’aviram i les altres parades alimentàries estaven en el seva ubicació habitual, lleugerament modificada, és a dir, al lateral de la rambla Sant Francesc. I a la plaça de la Vila i la plaça Sant Joan hi ha parades de xarcuteria, pesca salada, olives o fruits secs.
La responsable de Mercats, Ariadna Corbella, apunta que mica en mica es va ampliant l’afluència de públic, tot i que no és la mateixa d’un dissabte normal.
Sí que s’ha detectat que desprès de tantes setmanes hi ha ganes de mercat.
L’objectiu és anar recuperant parades per arribar a la nova normalitat, sempre seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.
El mercat compta amb les mesures de seguretat pertinents. Pel què fa al Mercat de la Pelegrina, les parades estaran disposades als carrers Baltà de Cela i Salvador Seguí, amb més separació entre elles i en una sola filera per tal de garantir les distàncies de seguretat. Hi assistiran les parades habituals de tots els sectors comercials, amb les mesures de seguretat pertinents.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: