Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Comencen les activitats de natura a Sant Pau programades per aquest estiu

Comencen les activitats de natura a Sant Pau programades per aquest estiu

Aquesta acció obre les activitats de natura familiars programades per aquest mes de juliol a la zona de Sant Pau.

Quins animals viuen prop de les vinyes? Qui s’amaga entre els herbassars o els murs dels marges? Amb la proposta “Qui s’amaga a la vinya” programada aquest dissabte, de 7 a 9 del vespre, es podrà conèixer quin tipus de rastres i empremtes ens poden deixar els animals al territori, petjades, excrements o restes de menjar i com podem detectar la seva presència.
Aquesta acció obre les activitats de natura familiars programades per aquest mes de juliol a la zona de Sant Pau. Les propostes per als dissabtes següents són “Herbes remeieres” el dissabte 11 de juliol, “Quan Sant Pau era un mar” el 18 de juliol i “Entre vinyes” el 25 de juliol, coincidint amb el Vijazz, per observar les diferents varietats de ceps presents a l’entorn de la muntanya.
La visita té un cost de 6’50€, i és gratuïta per a menors de 4 anys. Per a majors de 65 anys, infants d’entre 4 i 11 anys i discapacitats: 50% de descompte. És imprescindible fer la reserva prèvia a: www.turismevilafranca.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: