Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torrelles reparteix targetes moneder d’impacte social a una desena de famílies vulnerables

Torrelles reparteix targetes moneder d’impacte social a una desena de famílies vulnerables

L’objectiu és cobrir les necessitats d’alimentació bàsica i medicació.

Aquesta setmana l’Ajuntament de Torrelles de Foix ha fet arribar a 13 famílies del municipi unes targetes moneder d’impacte social amb l’objectiu de cobrir les necessitats d’alimentació bàsica i medicació.
Es tracta d’un projecte impulsat per la Diputació de Barcelona que té com a objectiu dotar d’un nou instrument als ajuts econòmics per a alimentació i productes de primera necessitat i que atorguen els serveis socials municipals dels ens locals a persones amb situació d’especial vulnerabilitat social. La distribució d’aliments està sent un recurs social molt útil per fer front a aquesta nova i creixent situació provocada per la crisi del coronavirus. L’Ajuntament de Torrelles de Foix, la Diputació de Barcelona i Caixabank han signat un conveni de col·laboració per a la gestió d’aquestes targetes moneder d’impacte social. Va dirigida a persones empadronades al municipi de Torrelles de Foix, que tenen càrregues familiars i presenten dificultats socioeconòmiques. L’adjudicació d’aquestes targetes és valorada prèviament per l’equip de Serveis Socials Bàsics. El Serveis Socials Bàsics lliuren aquestes targetes de prepagament amb un valor monetari definit i amb una temporalitat d’ús, d’acord amb un barem i un pla de treball establert amb les famílies destinatàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: