Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos recupera el mercat dels diumenges amb mesures de seguretat

Ho feia amb 19 parades de fruita, verdura i alimentació que oferien els seus productes entre les nou del matí i les dues del migdia, únicament per a la clientela local.

Aquest diumenge 17 de maig, quan encara l’Alt Penedès no havia entrat en la fase 1 del desconfinament, el mercat dels diumenges als Monjos tornava al carrer dos mesos després de la seva suspensió a causa de la pandèmia de coronavirus. Ho feia amb 19 parades de fruita, verdura i alimentació que oferien els seus productes entre les nou del matí i les dues del migdia, únicament per a la clientela local.

El regidor de Mercats de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos José Luis Soriano explicava que la jornada s’estava desenvolupant sense problemes.

Les parades es van ubicar a l’espai habitual del sector de l’alimentació del mercat, amb separació entre punts de venda i amb el seguiment les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris de la Fase 0. La zona de venda estava encerclada i tenia un punt d’entrada i un de sortida. Per accedir-hi es recomanava l’ús de mascaretes i guants.

Soriano comentava que s’havien reunit amb la comissió del mercat i que es plantejaven incorporar el tèxtil el darrer cap de setmana de maig.

El regidor apuntava que no volen córrer i en la mateixa línia es manifestava l’alcaldessa del municipi, Imma Ferret.

Aquest nou format de mercat implica el control de l’accés per evitar concentracions de públic excessives en un mateix moment i per prioritzar l’entrada de les persones grans. Policia Local i Protecció Civil s’encarreguen del control sobre els accessos al municipi i al mercat per tal que es compleixin les mesures de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: