Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní prepara les oficines d’atenció i altres instal·lacions per quan puguin reobrir

Sant Sadurní prepara les oficines d’atenció i altres instal·lacions per quan puguin reobrir

S’estan desinfectant totes les instal·lacions i es posen en marxa els protocols de protecció i prevenció per afrontar la nova situació.

Aquests dies l’Ajuntament de Sant Sadurní treballa en la desinfecció dels diversos espais de les instal·lacions municipals, la preparació de material de protecció i prevenció, així com en un pla de desescalada i protocols de retorn progressiu del personal treballador a les oficines.
Des de l’administració local s’estan seguint totes les pautes i protocols de seguretat, amb l’objectiu de tenir-ho tot a punt quan les autoritats competents dictaminin que es poden reobrir a la ciutadania.
La setmana passada, a banda de la neteja i desinfecció de la via pública que s’ha dut a terme des de l’inici de la situació de crisi sanitària, es va iniciar una neteja intensiva de totes les instal·lacions municipals amb productes desinfectants.
Des de l’inici de l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Sant Sadurní està cobrint presencialment els serveis essencials i també disposa de canals de gestió i comunicació telemàtica, per la qual cosa ha dotat al personal de fins a 50 ordinadors portàtils per poder dur a terme la seva feina en la modalitat de teletreball.
També s’aprofita per fer el manteniment dels centres educatius i instal·lar els jocs infantils nous a les escoles bressol municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: