Diumenge, 11 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pocs canvis en l’evolució de la pandèmia als hospitals del Penedès i el Garraf

La situació dels hospitals del territori segueix estable. Un nou ingrès a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, és l’única variació en les darreres 24 hores.

El darrer informe publicat pel Consorci Sanitari del Penedès Garraf, corresponent a aquest diumenge, confirma l’estabilització dels casos als hospitals de la zona, en un dia en què no s’ha registrat cap defunció i només un nou ingrés, concretament a l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès. El nombre de persones ingressades amb patologies respiratòries o símptomes de COVID-19 als centres del Garraf, es manté en 27, i les altes acumulades segueixen sent 278, les mateixes que ahir. Les morts registrades des que va iniciar la pandèmia als centres del Garraf continuen en 76.

En el cas de l’Alt Penedès, el total de persones ingressades és de 10, amb un nou pacient en les darreres 24 hores. Pel que fa als èxitus (o morts), la xifra es manté en 32, un apartat estabilitzat des de fa dies. Amb relació al nombre d’altes, aquest segueix en 119.

Des del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf confirmen l’estabilitat que estan mantenint en les últimes dues setmanes els hospitals del territori, pel que fa als ingressos, altes i èxitus per COVID-19. Això permetrà que els centres que formen part del Consorci entrin en una nova fase, en la qual podran començar a restablir alguns serveis que havien quedat aturats a causa de la pandèmia. Alhora, afegeixen que aquesta tornada es farà de forma progressiva, amb totes les mesures de seguretat i protecció marcades pels protocols d’activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: