Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV i Ràdio Vilafranca ofereixen una programació especial per les Fires de Maig

Els informatius de la ràdio i la televisió faran seguiment del que vagi passant en l’entorn virtual de la fira multisectorial de Vilafranca. Però també s’oferiran tres tertúlies per sectors.

La primera, conduïda per la periodista Laia Paretas, parlarà sobre economia i comerç i comptarà amb la participació de Xavier Mestres, de la botiga Joguines de fusta, Elisabet Rovira, propietària de Vilafranca descans, i David Maiquez, responsable de showrooms d’Elements. Es podrà veure avui divendres a les 15:30 i a les 23:30h, amb repetició demà dissabte a les 11:30h.

La segona versarà sobre enoturisme, vins i gastronomia. Moderada pel periodista Josep M. Soler, estarà protagonitzada per Francesc Olivella, director de la DO Penedès, Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau, i Ester Garcia, directora de l’escola d’Enoturisme. Aquesta tertúlia serà televisada el dissabte a les 14:30, a les 18:30 i a les 22:30h.

Finalment, la tercera tertúlia s’ocuparà del sector de l’automoció. El periodista Sergi Ansón moderarà la conversa amb Jordi Carbó, d’Autocam, i Oriol Jounou, del Grup Jounou en un espai que es podrà veure diumenge a les 14:30, a les 18:30 i a les 22:30h.

Les tertúlies tindran la seva versió radiofònica el dissabte de 18 a 19:30h amb una reposició el diumenge de 19 a 20:30h.

D’altra banda, la programació televisiva comptarà amb una entrevista amb l’economista Emili Duró, l’encarregat de pronunciar la conferència inaugural de les Fires de Maig 2020.

Serà entrevistat pel director de Ràdio Vilafranca i Penedès TV Joan Beumala i l’espai es podrà veure avui divendres a les 17:30 i a les 21:30h amb reposicions demà dissabte a les 9:30 i a les 13:30h.

La programació especial de fires arrencava, de fet, ahir dijous amb una entrevista amb el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort sobre com es plantejaven aquestes atípiques Fires de Maig 2020.

Podeu consultar els programes emesos aquí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: