Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les cases rurals de la comarca comencen a tenir les primeres reserves de cara a l’estiu

El turisme a la comarca té un altre puntal en les cases rurals que, de manera lenta, reinicien la seva activitat prèvia a la pandèmia

Diverses cases rurals de la comarca estan començant a recuperar les bones sensacions de cara a la temporada d’estiu després d’haver viscut mesos de profonda crisi arran de la pandèmia de la Covid-19 en els quals havien perdut totes les reserves que tenien previstes fins el mes de setembre.

La desescalada i la millora de la situació de la malaltia estan fent que els clients tornin a interessar-se per l’oferta i ja hi hagi les primeres noves reserves realitzades. La casa d’agroturisme Cal Salvet de Sant Martí Sarroca és un dels establiments que, després de perdre totes les reserves el març, ara està iniciant un procés de millora de les espectatives de cara a l’estiu.

Les cases rurals, per la seva privacitat i aïllament, són les primeres del sector turístic que poden experimentar un repunt de l’activitat. El perfil de visitant, això sí, pot experimentar variacions degut a la perspectiva de no tenir clientela estangera.

Les persones que s’interessen per l’oferta d’aquesta casa de Sant Martí Sarroca tenen una especial inquietud pel sistema de cancel.lació de la seva estada, un fenòmen que es repeteix no només al Penedès sino al conjunt de Catalunya. La por per un possible rebrot de la Covid-19 que obligués, novament, a un confinament està molt present en l’ànim dels clients i, per tant, saber si poden cancel.lar l’estada sense perdre diners és un factor clau de l’oferta

Cal Salvet es mostra més esperançat sobre el futur immediat que no pas unes setmanes enrera quan el panorama era més negre. Caldrà veure si la tendència a la recuperació de l’activitat s’acaba consolidant de cara el mes de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: