Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola reparteix el conte “Ja puc sortir de casa!” als menors de 10 anys

L’Ajuntament d’Olèrdola reparteix el conte “Ja puc sortir de casa!” als menors de 10 anys

Durant aquesta setmana l’Ajuntament d’Olèrdola està repartint el conte “Ja puc sortir de casa!” en cadascuna de les 282 llars del municipi amb infants menors de 10 anys.

El regal vol ser un agraïment i un reconeixement a l’actitud que han mantingut els infants durant el confinament. En l’escrit de salutació que apareix en el conte, l’alcalde d’Olèrdola , Lucas Ramírez, resumeix que el conte “explica la història del virus que ens ha fet quedar-nos a casa tot aquest temps, però que gràcies a l’esforç de tots plegats, el superarem”. L’alcalde agraeix als infants que “amb el seu esforç” siguin “un dels herois o heroïnes que ens ajudi a vèncer-lo!”. El conte està adreçat a nens i nenes de 3 a 9 anys per tal que sàpiguen a què s’han d’enfrontar ara que poden sortir de casa. Aquest llibre ha estat editat per l’Editorial Mediterrània , amb il·lustracions de Mercè Tous i text de Lourdes Campuzano. El llibre ha comptat amb la col·laboració i l’assessorament de l’Hospital Sant Joan de Déu i l’ajuda del Doctor Bonaventura Clotet, cap del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Germans Trias i Pujol. El conte il·lustra com els infants aprenen nous hàbits en diferents situacions: a casa, al carrer, a casa dels avis, d’amics, al parc, en anar a l’escola, al cinema o als centres comercials. El regal del conte s’afegeix a una altra actuació excepcional promoguda per l’Ajuntament adreçada als infants d’Olèrdola durant els dies de confinament més restrictiu, abans d’entrar a la fase 1.

I és que també s’ha ofert un servei de felicitacions especials d’aniversaris, per part dels guàrdies municipals, a aquells nens i nenes que han fet anys durant el confinament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: