Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La zona blava d’estacionament torna a ser operativa a partir d’avui

L’Ajuntament de Vilafranca ha acordat l’entrada en funcionament de la zona blava per tal que hi hagi rotació en l’aparcament a la ciutat i així afavorir les compres en el comerç local.

Així, doncs, a partir d’avui les zones blaves d’estacionament regulat de Vilafranca tornen a estar en funcionament.
La zona blava de Vilafranca va deixar d’estar operativa el passat 17 de març, pocs dies després de decretar-se l’estat d’alarma, i com a mesura per evitar que els conductors haguessin de sortir de casa per moure els vehicles estacionats, trencant el confinament decretat i en un moment en què només podien treballar els serveis essencials.
Donat que els establiments comercials i de serveis ja poden obrir tot i que amb limitacions i mesures de seguretat, l’Ajuntament de Vilafranca ha acordat l’entrada en funcionament de la zona blava per tal que hi hagi rotació en l’aparcament a la ciutat i així afavorir les compres en el comerç local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: