Diumenge, 5 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La FEGP engega un mercat de contactes entre empreses del territori

La campanya ‘Aquí d’aquí’ vol potenciar el coneixement i el contacte entre les empreses amb la voluntat de ser una eina que ajudi a potenciar el consum de proximitat.

De fet la FEGP posa en marxa un projecte amb el nom ‘Aquí d’aquí’ i que és una amplia campanya de comunicació i promoció que gira entorn a una plataforma online que permet posar en valor el coneixement de les empreses, les seves ofertes i les seves demandes.
A través d’uns formularis molt senzills, les empreses introdueixen els seus serveis i productes,i també les seves necessitats. La presidenta de la Federació, Neus Lloveras, destaca que ha de ser una eina per ajudar a posar en valor el teixit empresarial del territori.
L’associació empresarial compta amb unes 900 empreses, que poden participar d’aquest espai de contacte. La voluntat però és que sigui obert a tothom. L’objectiu és reforçar la competitivitat del territori, establir xarxes de proximitat professionals i potenciar el consum de Km0.
La campanya de comunicació que s’ha fet vol ser també un mirall de la solidaritat que ha evidenciat la crisi de la Covid-19, fent una crida al consum de proximitat entre les empreses. La campanya és oberta també a a empreses i professionals no federats, amb la voluntat d’arribar al màxim de teixit econòmic de les tres comarques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: