Dilluns, 21 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La deixalleria mòbil de Sant Sadurní restableix la normalitat a partir de dilluns 25 de maig

El servei de deixalleria mòbil se suma d’aquesta manera a la deixalleria municipal que ja va recuperar el servei la setmana passada.

El proper dilluns la deixalleria mòbil a la capital del cava restableix la normalitat al seu horari habitual. Això sí, es mantenen algunes de les limitacions i restriccions de seguretat i serà necessari fer ús del servei amb amb guants i mascareta.
El punt verd mòbil és un servei itinerant de recollida d’alguns residus especials o contaminants, el qual s’instal·la cada dia a dos punts diferents del municipi (excepte agost i festius). Concretament, a la deixalleria mòbil s’hi poden llençar els residus com fluorescents i bombetes de baix consum,
radiografies, piles i petites bateries, tòners i tintes, cosmètics, oli mineral i vegetal, aerosols, pintures i dissolvents, petits aparells electrònics i càpsules de cafè.
En el cas de les andròmines i les restes de poda està disponible un servei de recollida específic, i la resta de residus especials s’hauran de portar a la deixalleria municipal que ja va recuperar el servei la setmana passada.
El servei de deixalleria mòbil compta també amb la presència d’un educador ambiental que resoldrà consultes i permetrà dur a terme tràmits bàsics relacionats amb els Servei de Medi Ambient de l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: