Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Intercepten un individu que conduïa begut, sota efectes de drogues i sense permís

La Policia Local de Vilafranca intercepta l’home que, a més, trencava el confinament.

Els fets es van produir a quarts d’una de la nit del dimecres passat a l’encreuament del carrer Guardiola amb el vial de les Clotes, quan els agents van observar un vehicle circulant de manera irregular. Es va procedir a aturar-lo, moment en que van observar que el conductor presentava símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques. Se li van realitzar proves de detecció que van donar resultat positiu penal. També es va comprovar que no disposava de vigència del permís de conducció per resolució judicial. En la prova de drogotest també va donar resultat positiu. Els agents van instruir diligències per un delicte contra la seguretat viària per conducció d’un vehicle a motor sota la influència de begudes alcohòliques, sota els efectes de les dogues i per conduir amb el permís suspès judicialment. Com a mesura preventiva el vehicle es va immobilitzar al lloc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: