Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Èxit de participació en les activitats virtuals de confinament a Torrelavit

Èxit de participació en les activitats virtuals de confinament a Torrelavit

La situació de confinament a Torrelavit ha despertat la imaginació d’alguns veïns que han optat per organitzar activitats virtuals.

Des del perfil d’Instagram @torrelavitconfinat, creat expressament, amb motiu de l’emergència sanitària. Des d’aquest perfil, que es fonamenta en l’intercanvi d’habilitats i coneixements entre els veïns, han organitzat tastos de vins de cellers de la zona i maridatges amb productes locals, conferències sobre el cultiu dels horts, classes de maquillatge o de dansa, i han promogut les xarxes socials com a espai de trobada.
La iniciativa va sorgir d’un grup de joves que han impulsat iniciatives com el guarniment de finestres i balcons per Sant Jordi, amb una gran participació, classes de cuina, espectacles de titelles, classes de massatges, de teixir samarretes o de hip-hop en família, entre altres. Amb aquesta nova fórmula, aquest grup de joves ha aconseguit animar i amenitzar moltes tardes i caps de setmana, i encomanar una nova manera de mantenir el contacte al poble durant el confinament. Precisament, coincidint amb la festivitat de Sant Josep Obrer, el passat 1 de maig, els veïns del barri de Can Rossell van decidir mantenir el tradicional vermut popular en format virtual. En l’activitat confinada van comptar amb l’actuació virtual de la Coral de Torrelavit que habitualment canta a l’església de Can Rossell aquest dia, i amb el concert del dj local DJ Capi. Els veïns es van preparar el vermut a casa i van compartir les imatges a la xarxa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: