Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC Vilafranca reclama la regularització i universalització dels serveis funeraris

Els republicans demanen al govern municipal que compleixi les mocions que s’aproven en el plenari i que tingui en compte que els serveis funeraris són essencials en aquests moments de crisi.

Des d’Esquerra Republicana de Catalunya a Vilafranca han demanat al govern municipal que s’agilitzin els acords presos al Ple Municipal que estan pendents de realitzar, des de fa temps, sobre els serveis funeraris a la vila.
Els republicans consideren greu l’incompliment de les mocions aprovades en el plenari, i en el cas de les referents als serveis funeraris demanen en l’actual moment de crisi també social i econòmica que viuen moltes famílies que s’apliquin la regularització i bonificacions dels serveis que es presten. Ho explica la regidora Mònica Hill.
Durant 3 anys ERC Vilafranca ha presentat moltes propostes al ple de millora dels serveis funeraris ja que consideren que hi ha uns preus abusius, i poca visió social del servei, sent un com a servei essencial d’interès general.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: