Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Programes de Formació Inserció de Vilafranca obren la preinscripció per al curs 2020–2021

Els Programes de Formació Inserció de Vilafranca obren la preinscripció per al curs 2020–2021

Els Programes de Formació i Inserció (PFI) van dirigits a joves no ocupats de 16 a 21 anys que han deixat l’ESO sense obtenir el títol, amb l’objectiu que retornin al sistema educatiu.

Vilafranca compta amb un total de cinc PFI de modalitats diverses en funció de si estan gestionats pel Departament d’Educació de la Generalitat, per l’Ajuntament o si es tracta d’una modalitat de col·laboració entre ambdues administracions.
Les especialitats professionals que s’ofereixen són ‘Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic’, ‘Auxiliar de fabricació mecànica i instal·lacions electrotècniques’, i ‘Auxiliar de pintura’. Aquest tres s’imparteixen a l’Institut Alt Penedès.
Les formacions ‘Auxiliar d’hoteleria, cuina i serveis de restauració’ i ‘Auxiliar d’imatge personal, perruqueria i estètica’ s’imparteixen a la Fassina.
Hi poden accedir joves no ocupats que compleixin com a mínim 16 anys d’edat i com a màxim 21, que hagin deixat l’ESO sense obtenir-ne el títol, que en el moment d’iniciar el programa no segueixin estudis en el sistema educatiu ni participin en altres accions de formació.
De cara al proper curs i a causa de la situació actual d’excepcionalitat pels efectes de la COVID-19, la presentació de sol·licituds de preinscripció i de documentació es farà de forma no presencial utilitzant formularis telemàtics i el correu electrònic.
El període de preinscripció serà del 25 de maig al 5 de juny de 2020 per als d’auxiliar de vendes, fabricació mecànica i pintura. El tràmit es podrà fer tot a través de l’enllaç http://queestudiar.gencat.cat i, un cop estigui fet, caldrà enviar el resguard i la documentació al correu electrònic . Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 890 22 14 i 653809869 o enviar un correu electrònic a . El PTT de Vilafranca està situat a l’Institut Alt Penedès.
Per als d’auxiliar d’hoteleria i imatge personal el període de preinscripció serà del 25 de maig al 30 de juny ies podrà fer a través de la web https://educacio.vilafranca.cat i presencialment amb cita prèvia a l’OME (c/ Santa Maria, 2, 1r).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: