Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Teatre Cal Bolet i l’Auditori ajornen la programació de juny

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori ajornen la programació de juny

Des del servei de Cultura, ofereixen la possibilitat de fer devolucions dels espectacles cancel·lats per la covid-19 des del mes de març.

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca han decidit ajornar la programació dels espectacles del mes de juny davant de la impossibilitat de seguir amb l’activitat de la programació a causa del la crisi provocada per la COVID19. Els espectacles afectats són amb l’espectacle ‘Trópico de Covadonga’ de Rodrigo Cuevas, ‘Peix’ de la companyia Hotel Iocandi i el Liceu a la Fresca. Amb els ajornaments, ja anunciats, dels espectacles dels mesos de març, abril i maig i finalment de juny, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca donen per tancada la temporada de teatre, música i dansa de febrer a juny de 2020.

Des de l’organització s’ha fet un esforç en la reprogramació a la tardor dels espectacles cancel·lats. Finalment, ha estat possible trobar noves dates de tota la programació ajornada per tal que es pugui gaudir de totes les propostes anunciades. Les entrades adquirides seran igualment vàlides. Les persones que no puguin assistir a les noves dates dels espectacles reprogramats poden sol·licitar el retorn de l’import de les entrades adquirides.

Pel que fa les entrades adquirides per internet abans del 27 de maig, caldrà escriure un correu electrònic a indicant el nom i cognoms de la persona que va fer la compra, el nom de l’espectacle a retornar amb la fila i seient. Si el retorn fa referència a més d’un espectacle, caldrà especificar de cada espectacle el número de fila i seient. A partir del 8 de juny s’iniciaran les devolucions i es faran de manera automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

Pel que fa a les entrades adquirides a taquilla, es pot escollir sol·licitar que el retorn es faci per transferència bancària o a taquilles.

Des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca recomanen que se sol·liciti el retorn per transferència bancària. Es demana que només s’utilitzi el retorn a taquilles, si no és possible l’opció de la transferència bancària. La devolució es farà presencialment a les mateixes taquilles del Teatre Cal Bolet quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament. Es concertaran cites prèvies, per seguir les mesures recomanades, quan se sàpiga la data de reobertura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: