Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El mercat setmanal de Sant Sadurní reobre a partir d’aquest dijous

El mercat setmanal de Sant Sadurní reobre a partir d’aquest dijous

El mercat reobre amb algunes limitacions i restriccions, i caldrà també que paradistes i clients prenguin les màximes mesures possibles de prevenció i protecció sanitàries.

Aquest dijous 14 de maig es reprendrà l’activitat del mercat setmanal no sedentari dels dijous i dissabtes a Sant Sadurní, després de la suspensió forçosa de l’activitat en les darreres setmanes a causa de la crisi sanitària i el decret de l’estat d’alarma. El mercat reobre amb algunes limitacions i restriccions, i caldrà també que paradistes i clients prenguin les màximes mesures possibles de prevenció i protecció sanitàries.

Les parades disponibles seran, fins a nou avís, d’alimentació, flors i planter, i alimentació per a mascotes, i s’instal·laran al carrer Raval i plaça de l’Ajuntament. L’horari del mercat serà de 8:30 del matí a 1 del migdia.
També es recomana als clients que redueixin el temps d’estada al mercat, fent la seva comanda prèviament per telèfon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: