Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern de la Generalitat proposa que l’Alt Penedès i Garraf passin dilluns a la fase 1

Després d’unes llargues reunions dijous tarda i aquest divendres al matí s’ha concretat que tant Alt Penedès com Garraf podrien passar dilluns a la fase 1 si el govern central ho accepta.

Aquest matí s’ha fet la darrera trobada entre el delegat territorial de la Generalitat al Penedès, i alcalde de Vilafranca, Pere Regull amb la consellera de Salut i representants del departament per tal de tractar la situació d’algunes de les zones de l’àrea metropolitana sud de Barcelona per tal de passar dilluns a la fase 1.
Segons ha confirmat aquest migdia Pere Regull a la nostra redacció, la Generalitat proposarà finalment al Govern de Madrid que el Penedès i Garraf puguin passar dilluns a la fase 1.
Regull destaca que s’ha fet molta pressió des del territori i conjuntament des de diferents administracions i entitats per defensar amb les dades sanitàries a la mà aquesta petició.
D’aquesta manera des del territori es considera que és dona visibilitat a una realitat fruit de les diferents situacions que es viuen en aquests territoris per l’evolució de la COVID-19 de les que es donen a la ciutat de Barcelona.
La decisió final està pendent del que decideixi aquest cap de setmana el govern central.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: