Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia a partir de dilluns

El Consell Comarcal reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia a partir de dilluns

Coincidint amb l’entrada a la fase 1 del desconfinament, el Consell Comarcal reprèn l’atenció presencial a les dependències del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Les persones que vulguin reservar cita prèvia poden fer-ho per telèfon, per correu electrònic o a través de la web del Consell Comarcal, clicant sobre la icona ‘Cita prèvia’.

Paral·lelament, el Consell Comarcal continuarà oferint atenció telefònica i telemàtica per fer tràmits o gestions i per atendre consultes relacionades amb qualsevol dels seus serveis: Serveis Socials, Habitatge, Ocupació, Empresa, Serveis Tècnics, Ensenyament, Joventut, Esports i Cultura. Per tal de poder donar resposta a totes les trucades, a més del telèfon habitual de la centraleta del Consell Comarcal al 93 890 00 00, s’han habilitat nous telèfons directes per als serveis que previsiblement rebran més consultes durant les properes setmanes:  696 610 224 per a Benestar Social, 608 757 665 per a Habitatge i 608 757 660 per a Ocupació. Tots els telèfons estaran operatius de dilluns a divendres, de nou del matí a dues del migdia.

Durant el període de confinament es va crear una nova adreça de correu electrònic per canalitzar totes les sol·licituds d’informació: Des d’aquesta adreça es canalitzaran ara les sol·licituds de cita prèvia. També continuen plenament operatives les adreces electròniques específiques de cada servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: