Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dimarts comença el període de preinscripció pels cicles formatius de l’EMA Arsenal

Dimarts comença el període de preinscripció pels cicles formatius de l’EMA Arsenal

Dimarts comencen les preinscripcions als cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior d’Art i Disseny que s’imparteixen a l’Escola Arsenal.

Des del proper dimarts i fins al dilluns 8 de juny estarà oberta la preinscripció als Cicles Formatius de Grau Mitjà que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Art Arsenal de Vilafranca. Els cicles que ofereix l’Arsenal són Procediments de Joieria, Assistència al Producte Gràfic Imprès i Assistència al Producte Gràfic Interactiu.

D’altra banda, per als Cicles Formatius de Grau Superior la preinscripció serà del 10 al 17 de juny. En aquest cas, els cicles que s’imparteixen a l’Arsenal són Joieria Artística, Gràfica Impresa i Gràfica Audiovisual.

Les persones que vulguin fer disseny gràfic, disseny interactiu, disseny audiovisual o joieria i necessitin informació, poden contactar amb el servei d’atenció de l’Escola Municipal d’Art Arsenal a través del correu o bé trucant al telèfon 93 892 13 62. També es pot trobar més informació a www.arsenal.cat.

La preinscripció s’ha de formalitzar en el termini previst a través del web de l’Escola Arsenal.

En cas que algú no pugui efectuar la preinscripció a través de la xarxa, ha de demanar una cita prèvia per telèfon.

Poden realitzar la preinscripció tots els alumnes, encara que no hagin realitzat la prova d’accés.

El període de matrícula als Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior enguany s’ha retardat i serà de l’1 al 7 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: