Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut a Torrelles sense permís vigent, sense assegurança i amb la matrícula modificada

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres un conductor sense permís vigent, sense assegurança i amb la matrícula modificada a Torrelles de Foix.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Alt Penedès van detenir el divendres un home de 39 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de desobediència als agents de l’autoritat, falsificació de document oficial i per conduir sense permís per pèrdua de vigència per punts.

Els fets van succeir el mateix dia quan els mossos feien un control de pas a la carretera BV-2122, al terme municipal de Torrelles de Foix. Els agents van veure com un ciclomotor va fer un canvi de sentit sobtat enmig de la via i va accelerar a gran velocitat en sentit contrari en veure el control.

Els mossos van iniciar el seguiment del vehicle fugit, que va intentar eludir l’acció policial accedint a una pista forestal paral·lela a la carretera, fins que la velocitat a la que circulava li va fer perdre el control del vehicle.

Una vegada interceptat, els agents van comprovar que la placa de matrícula del ciclomotor estava manipulada de forma intencionada, que el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria i el conductor no disposava de permís de conduir des del 2010.

A més a més, en l’escorcoll preventiu, al conductor se li van trobar a sobre dues paperines de, presumptament, cocaïna.

Es dona la circumstància que el mateix conductor ja havia estat denunciat l’any 2015 per conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir.

El detingut va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: