Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bons resultats de donació de sang a Cal Figarot

El Banc de Sang i Teixits es mostra molt satisfet del resultat de la donació de sang que s’ha fet aquest darrer cap de setmana a Vilafranca.

Dissabte, matí i tarda, i diumenge al matí el local social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, va acollir una nova campanya de donacions de sang. En total a Vilafranca van venir dissabte al matí 60 donacions , més 5 persones que no van poder donar i 6 donants nous. A la tarda es van fer 46 donacions més 6 donants que no van poder donar i 4 donants nous, i finalment diumenge matí hi va haver 67 donacions, 2 persones no van poder donar i hi va haver 7 donants nous.
La valoració és molt positiva perquè s’han complert amb escreix les previsions que teníen de donants.

A Catalunya els centres sanitaris necessiten unes 1.000 donacions diàries, i la situació de pandèmia ha complicat les coses. Per això s’espera, mica en mica, recuperar una certa normalitat.

Els donants havien de fer reserva prèvia i anar amb mesures de seguretat, especialment la mascareta.

La gent va respondre molt bé a la reserva d’hora que es demanava, tot i que també hi va haver molta gent esporàdica que com no tenia hora no va poder donar sang. Des del Banc de Sang avancen que segurament activaran alguna campanya de donació més per donar resposta a les peticions que han tingut.

2020-05-19-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: