Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge torna el mercat dels Monjos

Aquest diumenge torna el mercat dels Monjos

Diumenge es reprendrà el mercat dels diumenges als Monjos amb 19 parades de fruita, verdura i alimentació que oferiran els seus productes entre les nou del matí i les dues del migdia.

S’oferiran únicament per a la clientela local.
Les parades s’ubicaran a l’espai habitual del sector de l’alimentació del mercat, amb separació entre punts de venda i amb el seguiment les mesures de seguretat que estableixen els protocols sanitaris de la Fase 0. La zona de venda estarà encerclada i tindrà un punt d’entrada i un de sortida. Per accedir-hi és recomanable l’ús de mascaretes i guants.
Pel que fa a la clientela, es controlarà l’accés per evitar concentracions de públic excessives en un mateix moment i es prioritzarà l’accés al recinte de les persones grans. A més es vetllarà perquè es realitzin compres rapides ja que no està permesa la socialització dins del recinte del mercat.
Aquesta primera edició del mercat dels diumenges des de l’inici de la crisi del coronavirus estarà encara dins la Fase 0 del pla de desconfinament, que estableix que desplaçament entre municipis no està autoritzada per a supòsits com l’assistència al mercat, sempre que en el municipi d’origen dels visitants ja existeixi una oferta de productes com la que ofereix el mercat dels Monjos. Policia Local i Protecció Civil controlaran els accessos al municipi i al mercat per tal que es compleixin les mesures de seguretat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: