Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
A presó l’autor d’un robatori violent a una dona en un tren a Gelida

A presó l’autor d’un robatori violent a una dona en un tren a Gelida

La ràpida actuació dels mossos va permetre detenir un dels autors del robatori tot just quan sortia de l’estació de tren de Vilafranca.

Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès van detenir el dimarts 5 de maig un home, de 43 anys, nacionalitat marroquina i veí de Vilafranca, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació a Gelida.
Els fets van succeir el mateix dia quan els mossos van rebre un avís de robatori amb violència i intimidació a l’interior del comboi de rodalies que feia el trajecte des de Sant Vicenç de Calders a Barcelona.
Quan el tren arribava a l’estació de Gelida, tres homes van abordar una dona a l’interior del vagó i li van robar, amb violència, la bossa de mà, provocant-li lesions resultat de l’estrebada.
La descripció facilitada pels testimonis així com el visionat de les imatges de les càmeres de seguretat del transport públic van permetre la localització, per part de les unitats d’investigació activades, d’un dels autors del robatori violent tot just quan sortia de l’estació del tren a Vilafranca.
El detingut, amb vuit antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.
D’altra banda l’endemà els Mossos van detenir un home, de 36 anys, nacionalitat marroquina i veí de Torrelles de Foix, com a presumpte autor de dos robatoris amb força en domicilis de Sant Martí Sarroca i Vilafranca.
Els investigadors van detenir l’home gràcies a les proves policials recollides en els dos robatoris, un primer succeït el 16 de març d’enguany en un domicili de Vilafranca on van entrar a robar forçant una finestra exterior de l’immoble. I el segon robatori va ser a l’octubre de 2019, quan van forçar la porta principal d’un immoble a Sant Martí Sarroca i van robar una quantitat important d’objectes del seu interior.
El detingut, amb 12 antecedents, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: